با گرم شدن هوا، باربکیوها راه میافتند والبته احتمال وجود باکتری در غذا هم بالا میرود. بهتر است به خاطر داشته باشید که احتمال رشد باکتریهای مضر در هوای گرم بیشتر میشود. این نکته میتواند منجر به فاسد شدن غذاها شود.
با رعایت این نکات پاکیزگی را به باغ ببرید و سلامت غذای خود را تضمین کنید:
- گوشت خام را جدا از غذای پخته شده نگه دارید. گوشت خام دارای باکتریهایی است که میتوانند به سادگی به غذاهای آماده سرو منتقل شوند. البته این باکتریها حین پخت از بین میروند.
- چاشنی که برای خواباندن مواد غذایی از آنها استفاده میکنید مانند ترکیب آبلیمو و روغن و ... میتوانند به راحتی باعث انتقال میکروبها بین مواد غذایی خام و پخته شوند. پس همیشه چاشنیهایی را که برای مواد خام و پخته استفاده میکنید، از هم جدا کنید.
- برای جلوگیری از انتقال آلودگی، قبل و بعد از تماس با مواد غذایی مثل گوشت خام دستان خود را به خوبی بشویید.
- بعد از اتمام پخت غذا، همه سطوح و قسمتهای باربکیو را با اسپری چند منظوره سطوح دامستوس به دقت تمیز کنید.
- صندلیهای باغ را فراموش نکنید! هر چند وقت یک بار آنها را با اسپری چند منظوره سطوح دامستوس به خوبی نظافت کنید.
ایوانهای بتنی میتوانند خیلی زود آلوده و کثیف شوند. ایوان را با سفید کننده غلیظ دامستوس شسته و بعد از 5-10 دقیقه به دقت آب بکشید.
پیغام بگذارید