چند نکته ساده درباره نحوه صحیح شستن دست‌ها

1396/03/30
چند نکته ساده درباره نحوه صحیح شستن دست‌ها

دست‌های شما می‌توانند آلودگی را از سطوح به افراد انتقال دهند. شستشوی آن‌ها راحت‌ترین و موثرترین روش برای نابودی تمام میکروب‌ها و جلوگیری از گسترش آن‌ها است. چه در باغ بوده باشید یا مشغول آشپزی، شستشوی مرتب دست‌ها باعث می‌شود که سلامت اعضای خانواده حفظ شود. به ویژه اگر یکی از اعضای خانواده مریض شود، دست‌ها را باید به دفعات بیشتری با آب گرم و مایع دستشویی بشویید تا از میکروب‌ها در امان بمانید.

چه زمانی دست‌ها را بشوییم:

قبل و بعد از درست کردن غذا به خصوص اگر با گوشت خام آشپزی می‌کنید.
قبل از خوردن
بعد از دست زدن به حیوانات خانگی یا قفس و ظرف غذای آن‌ها
بعد از استفاده از سرویس بهداشتی
بعد از تماس با وسایلی که احتمال وجود میکروب در آن‌ها زیاد است مثل سطل زباله و دستگیره‌هایی
که با آن‌ها نظافت می‌کنید.
بعد از تمیز کردن خانه به خصوص سرویس بهداشتی

چگونه دستها را بشوییم؟

مقدار کافی از مایع دستشویی را کف دستانتان ریخته و کف دو دست را چند بار به هم بمالید.
با کف دست راست پشت دست چپ و با کف دست چپ پشت دست راست را به خوبی بشویید.
سپس انگشت‌ها را به هم چسبانده و کف دست مقابل را بسایید.
کف یک دست را بر روی دست دیگر قرار داده و انگشت‌ها را در هر فرو ببرید و بین انگشتان را بشویید. این کار را برای دست دیگر تکرار کنید.
شست دست راست را داخل کف دست چپ باحرکات دورانی بچرخانید. همین کار را با دست دیگر هم تکرار کنید
کف دست چپ‌تان را رو به بالا گرفته و انگشتان دست راست را روی انگشتان دست چپ‌تان قرار دهید. انگشت‌ها را در هم قفل کنید و به خوبی به هم بمالید.
نوک انگشتان دست راست را داخل کف دست چپ قرار داده و با حرکات دورانی نوک انگشتان را کف دست دیگر بمالید. این کار را برای دست دیگر تکرار کنید. دست‌تان را آب بکشید و به خوبی خشک کنید. تمام این مراحل باید بین 15 تا 30 ثانیه طول بکشد.
به اشتراک بگذارید:

پیغام بگذارید