چرا باید اسفنج ظرفشویی را بهداشتی نگه داشت؟

1396/08/20
چرا باید اسفنج ظرفشویی را بهداشتی نگه داشت؟

اسفنج آشپزخانه یکی از وسایلی است که در طول روز ساعات زیادی را با آب و مواد غذایی می‌گذارند. به همین دلیل به راحتی می‌تواند تبدیل به محلی خوب برای رشد میکروب، باکتری و آلودگی شود. اما خبر خوب این جاست که از بین بردن میکروب‌ها کار سختی نیست.

یکی از راه‌ها قرار دادن اسفنج ظرفشویی در آب داغ یا استفاده از مایکرویو است. حرارت می‌تواند سالمونلا و اشریشیا کلی را از بین ببرد. اما حرارت روی طیف وسیعی از میکروب‌ها، باکتری‌ها و قارچ‌های دیگر تاثیری ندارد. به همین دلیل استفاده از یک محصول ضدعفونی کننده مثل سفیدکننده غلیظ دامستوس می‌تواند کمک بزرگی باشد.

برای ضدعفونی کردن اسفنج ظرفشویی، آن را به مدت یک ساعت داخل محلول رقیق سفیدکننده غلیظ دامستوس قرار دهید و پس از آبکشی اجازه دهید تا پیش از استفاده بعدی خشک شود.

به اشتراک بگذارید:

پیغام بگذارید